Αναψυκτήριο

Πιείτε ήρεμα, απολαμβάνοντας την όμορφη θέα του Campus Club, το ρόφημά σας.  Espresso blend, 4 espresso μονοποικιλιακοί, σοκολάτες σε 5 διαφορετικές γεύσεις, βιολογικά τσάι. Εσείς κάνετε την επιλογή και το προσωπικό του Campus Club φροντίζει για τα υπόλοιπα.

Ιδανικό για χαλάρωση πριν και μετά το παιχνίδι, όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα των παιδιών σας στα υπερσύγχρονα γήπεδα μας, το αναψυκτήριο μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία καφέ espresso , σοκολάτες σε διάφορες γεύσεις, βιολογικά τσάι καθώς και κάθε είδους χυμό και αναψυκτικό. Μπορείτε να τα απολαύσετε όλα παρακολουθώντας τα παιδιά σας να διασκεδάζουν παίζοντας ποδόσφαιρο ή να δείτε έναν αθλητικό γεγονός στις τηλεοράσεις μας με συνδρομές στα κανάλια otetv και nova sport.

Στον υπερσύγχρονο χώρο του campus club μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε είδους αθλητική εκδήλωση. Τουρνουά ποδοσφαίρου στα γήπεδα 5x5 και 7x7 καθώς και τουρνουά basket 3on3. Πάρτι γενεθλίων για τα παιδιά σας και τους φίλους τους, στα οποία τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν παίζοντας μπάσκετ ή ποδόσφαιρο όσο εσείς και οι υπόλοιποι γονείς θα παρακολουθείτε τα παιχνίδια τους από το αναψυκτήριο του campus club απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ρόφημα σας. Κατόπιν συνεννόησης, σε κάθε είδους τουρνουά ή πάρτι μπορούν να σερβίρονται γλυκά και αλμυρά εδέσματα για μικρούς και μεγάλους!